ATENTIE !!! In urma situatiei actuale referitoare la pandemie COVID-19, comenzile pot avea intarzieri de pana la 10 zile iar returnarea produselor poate dura pana la 20 de zile

ATTENTION !!! Due to the current situation regarding the COVID-19 pandemic, orders can have delays of up to 10 days and the return of products can take up to 20 days

Termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare.

ATENTIE ! Chiar daca unele produse apar in stoc pe site ,exista posibilitatea sa nu fie fizic (problema tehnica la scaderea stocului sau alte probleme de logistica) , deci sa nu se poata livra . Mesajul primit in mail este un mesaj de inregistrare a comenzii . NU DE CONFIRMARE .

Daca nu primiti informatii de la noi sau de la curierat intr-un termen dorit de catre dvs , ne puteti scrie un mail in care puteti afla exact statusul.

Livrarea produselor se face prin curier oriunde in Romania cu un cost de doar 20 lei.

Livrarea produselor se face prin Fan Courier ,DPD curier sau Gls Curier


Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul https://gls-group.eu/RO/ro/optiuni-livrare


Daca comanda dumneavoastra depaseste 300 lei transportul este gratuit. Bifeaza in casuta LIVRARE GRATUITA. Aceasta iti apare doar daca comanda ta depaseste 300 lei.


Contribuim si noi ! 

Aflam pe zi ce trece faptul ca mediul inconjurator este din ce in ce mai amenintat. Padurile (lemnul) sunt printre cele mai importante resurse.Stiai ca o persoana arunca la gunoi in medie 88% din hartiile primite ? 

Am decis ca facturile fiscale sa le emitem in format electronic. Automat vei primi o informatie cand plasezi comanda.Daca iti doresti poti solicita pe e-mail o copie in format electronic (PDF)